Відомо, що війна, яку оголосили герцогиня Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі британській пресі, з кожним днем набирає обертів.

Так, герцог Сассекський подав до суду на власників газет The Sun і the Daily Mirror. Дану інформацію підтвердив Букінгемський палац.

Принц Гаррі звинувачує таблоїди в протизаконне перехоплення голосових повідомлень з його мобільного телефону.

За інформацією Metro, це може стати першим випадком, коли член королівської крові буде свідчити в суді у справі проти ЗМІ.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Деталі поки не відомі, однак є ймовірність, що маються на увазі інциденти, які сталися на початку 2000-х років.

У 2009 році повідомлялося, що працівники ЗМІ могли запросто отримати незаконний доступ до голосової пошти приблизно 3 тисяч осіб, у тому числі і тодішнього мера Лондона Бориса Джонсона і багато інших знаменитостей. Вже у 2011 році ця історія призвела до масштабного розслідування у виданнях, які належали медіа-магнату Руперту Мердоку, і закриття таблоїду News of the World.

Нагадаємо, що Меган Маркл влаштувала королівський тур без свого чоловіка принца Гаррі.

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі подав до суду на таблоїд Mail on Sunday та його видавця Associated Newspapers через цькування його дружини герцогині Сассекській Меган Маркл.

Також портал Знай.ua писав, що герцог Сассекський розповів, що за останній час він дуже часто був свідком страждань своєї дружини.