Дружина британського принца Вільяма, герцогиня Кембриджська, Кейт Міддлтон стала гостей на різдвяній ярмарці у Петерлі. Відомо, що герцогиня приїхала туди для того, щоб обрати різдвяну ялинку для благодійного заходу Family Action.

Численні прихильники королівської сім'ї опублікували досить зворушливі кадри, на яких Кейт Міддлтон разом зі своїми дітьми вибирала різдвяне дерево. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання express.

Кейт Міддлтон, фото: express.co.uk
Кейт Міддлтон, фото: express.co.uk

За інформацією журналістів, мати трьох дітей прогулювалася по ринку, на якому продаються різдвяні дерева, їх метою було вибрати найкрасивіше різдвяне дерево.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Кому подобається ось ця ялинка?" - запитала Кейт у дітей.

Кейт Міддлтон, фото: express.co.uk
Кейт Міддлтон, фото: express.co.uk

Кейт Міддлтон чудово провела час разом з дітьми — вони готували їжу для оленів, вибирали ялинки і створювали різдвяні прикраси. Відомо, що для цієї прогулянки Кейт вибрала яскраво-червону куртку Perfect Moment, зелений джемпер Really Wild, джинси слім і зимові трекінгові черевики Berghaus.

Нагадаємо, принц Вільям зробив сміливу заяву щодо Єлизавети II: "Світ належав чоловікам...".

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл виступала в костюмі Санти: як пустувала колишня акторка.

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон приголомшила світ дивним вчинком: такого собі не дозволяє навіть Меган Маркл.