В російському Нижньому Новгороді автомобіль після зіткнення з чотирма машинами збив трьох пішоходів. Про це повідомили в телеграм-каналі LIFE SHOT.

Зазначається, що зіткнення сталося на перехресті. Всі постраждалі госпіталізовані. Відзначається, що вони стояли на тротуарі, коли у них врізався автомобіль. За фактом ДТП проводиться перевірка.

У ДАІ уточнили, що постраждали 13 дітей, серед них 11 школярів, які разом йшли в театр.

Кілька машин зіткнулися на перехресті на вулиці Горького, і одна з них відлетіла на тротуар, де в цей момент знаходилися школярі разом з вчителями. Вони йшли в театр. Вчителька, яка була збита автомобілем, померла від отриманих травм.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

ДТП, Інформатор
ДТП, Інформатор

Наголошується, що водій авто не впорався з керуванням та зіткнувся з декількома машинами, після чого врізався в групу дітей, яка разом з двома вчителями прямувала в театр. 11 дітей були госпіталізовані, також була надана допомога двом дорослим. Однак вчительку врятувати не вдалося.

Про стан школярів поки нічого не повідомляється. В адміністрації уточнили, що госпіталізовано 10 дітей і ще вона вчителька.

В регіональному управлінні ДАІ зазначили, що водія, який спровокував ДТП раніше позбавляли прав за керування автомобілем за водіння в стані алкогольного сп'яніння. Інші водії теж відправлені на експертизу.

Нагадаємо, що у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Богатирській, в якій постраждали п'ять автомобілів. Відтак, через аварію утворився затор, який розтягнувся на кілька кілометрів: на всю вулицю Богатирську і прилеглий до неї Вишгород.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії сталося нещастя з українським автобусом, який прямував з Запоріжжя в Ростов. Повідомляється, що через погані погодні умови автобус перекинувся, є постраждалі.

Також портал Знай.uа писав, що в Російській Федерації в Стрітенському районі в Забайкальському краї сталася жахлива трагедія.