В Японії ведмідь влаштувався на зимову сплячку в поліклініці. Інцидент трапився у медичному закладі міста Мінамі-Уонума в префектурі Ніїгата. Місцева влада вирішуватиме подальшу долю тварини.

Хижака, що мирно спав на складі поліклініки, виявив співробітник транспортної фірми, який доставив туди вантажі. Чоловік одразу ж викликав поліцію, яка намагалася розбудити ведмедя зі сну з допомогою ліхтарика. Проте тварина, хоча і реагувала на світло, але прокидатися не збиралася.

Ведмідь у поліклініці, скріншот із відео: Twitter
Ведмідь у поліклініці, скріншот із відео: Twitter

Через пригоду зі звіром, поліклініку негайно закрили, а пацієнтів відправили по домівках. Пояснив таку незвичайну поведінку звіра професор Хідео Ногуті з Університету Ніїгати. Фахівець припустив, що оскільки в цьому році в горах у ведмедів було мало корму, то один з них у пошуках їжі й перебрався в околиці міста. В результаті звір вирішив саме тут влаштуватися на зимівлю.

На території Японії водяться азійські чорні ведмеді, які мають відносно невеликі розміри, вагою до 120 кг. Харчуються ці тварини переважно рослинною їжею.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше скажений кіт пошматував родину львів'ян: як визначити, що у вашого пухнастика вселився "чужий"

Як повідомляв портал "Знай.ua", фермер перетворив собаку на тигра: вигадав унікальний спосіб відлякувати мавп

Також "Знай.ua" писав, що свині можуть стати донорами людських органів: що задумали вчені