Мешканка Великобританії помітила дружину принца Вільяма Кейт Міддлтон на прогулянці зі своїм однорічним сином. Про це жінка розповіла у своєму Twitter, передає Politeka.

Жінка перебувала в ресторані на території Кенсінгтонського палацу, коли помітила на прогулянці Кейт Міддлтон з однорічним сином. Разом з ними втік їх кокер-спанієль Лупо. Вони виглядали спокійно і невимушено.

Вона написала, що була дуже рада побачити герцогиню з сином, однак вирішила не порушувати їх приватності і не фотографувала їх.

"Не робила фото, але Принц Луїс такий милий", - написала англійка.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пост за короткий час зібрав понад 250 лайків та коментарів. Люди відзначали, що дівчина правильно зробила, що не стала фотографувати герцогиню, коли вона в особистий час гуляла з дитиною.

Раніше дружина британського принца Вільяма, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон стала гостей на різдвяному ярмарку в peterlee кампус. Відомо, що герцогиня приїхала туди для того, щоб вибрати різдвяну ялинку для благодійного урочистості Family Action.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон і принц Вільям відчитали журналіста за жарти над дочкою.

Як повідомляв Знай. ua, Кейт Міддлтон приголомшила світ дивним вчинком.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон забрала дітей і пішла на ринок, вибирати ялинку — не царська справа.