Жахлива подія сталася на Білому острові у Новій Зеландії. Відтак, там сталося виверження тамтешнього вулкана, яка забрала життя щонайменше п'ятьох людей та відправила до лікарні майже два десятки як новозеландців, так й іноземних туристів.

Наразі ж в інтернеті з'явилися декілька відеороликів самого кривавого виверження. Опублікували його іноземці, які перебували під час трагедії поблизу острова. Так, на кадрах видно клуби диму і попелу, які швидко зростали та вивергалися в океан.

Інше відео виклали туристи, які перебували на березі, коли почалося виверження. Окрім цього, з'явилися фотографії, які ймовірно документують смерть кількох людей. На світлинах видно групу людей, яка йшли по стежині до кратера вулкана за кілька хвилин до трагедії. Після чого були зроблені нові фото, на яких видно шлейф чорно-сірого диму, що піднімався з-під краю кратеру саме там, де й були люди.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, що може знищити все живе: супервулкан Єллоустоун почав прокидатися, 193 рази лише за місяць

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали неймовірні кадри виверження найвищого вулкана Європи Етна

Також портал Знай.ua писав, що на райському курорті прокинувся вогняний монстр, все живе в небезпеці: неймовірне відео