Стали відомі обставини смерті екс-мера Москви Юрія Лужкова. Колишній чиновник помер в одній з клінік Мюнхена у вівторок, 10 грудня. В медустанові йому проводили операцію на серці. Лужкову було 83 роки.

Повідомляється, що причиною смерті Юрія Лужкова стала тампонада серця — це синдром гострої серцевої недостатності, викликаний внутрішньоперикардіальним здавленням серця кров'ю. Про це повідомило пресі джерело в клініці в Мюнхені, пише портал "Політека".

Юрій Лужков
Юрій Лужков

Колишньому меру Москви проводили планову операцію на серці, але після неї відкрилася кровотеча. О 10:58 за київським часом Юрій Лужков помер. У разі, якщо клініка зможе оперативно зібрати всі документи, то тіло Лужкова доставити у Москву зможуть не раніше четверга.

Нагадаємо, раніше пішов із життя Юрій Лужков: екс-мер Москви помер у Мюнхені

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", померла солістка Roxette Марі Фредрікссон

Також "Знай.ua" писав, що після зустрічі Зеленського з Путіним Лавров таємно мчить до Трампа: говоритимуть про Україну