У США автомобіль Tesla в режимі автопілота з собакою в салоні протаранив поліцейське авто, і зачепив ще одну машину, яка вже була пошкоджена. Про це повідомили в заяві поліції штату Коннектикут. Так, з цього повідомлення стало відомо, що копи перебували на шосе 95, де була пошкоджена машина, вони чекали там евакуатор. Як раптом ззаду в них в'їхала Tesla Model 3 2018 року випуску, в салоні якої не було водія.

Tesla Model 3, facebook
Tesla Model 3, facebook

Автомобіль зачепив і поліцейську машину, і ту, яку вони повинні були відправити на штрафмайданчик на евакуаторі. Більш того, після цього Tesla як ні в чому не бувало, продовжила свій шлях, поки його не зупинив один з поліцейських. Звичайно ж, власника авто знайшли, він пояснив копам, що включив автопілот і посадив свого пса на заднє сидіння. Безвідповідального водія звинуватили у безрозсудному поведінці і створенні загрози. На щастя, під час інциденту ніхто не постраждав.

Tesla Model 3, facebook
Tesla Model 3, facebook

Нагадаємо, Ілон Маск анонсував дату виходу електропікапа Tesla Cyber Truck.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про топ електрокарів з великим запасом ходу.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ілон Маск побудує перший завод Tesla в Європі.