Знаменитий бренд похвалився виходами 38-річної герцогині Сассекской у прикрасах їхнього бренду. У ситуацію довелося втрутитися чиновникам Букінгемського палацу.

Американський дизайнер Дженніфер Мейер здружилася з Меган Маркл ще коли вона була актрисою. У них виявилося багато спільних знайомих.

Після заміжжя Меган стала часто з'являтися в прикрасах 42-річної Дженніфер. Ще вагітною вона на шиї помітили золотий ланцюжок з кулоном у вигляді слова mummy. Це прикраса від JM коштує £645 - близько 20 тисяч гривень.

На першій фотосесії сина Арчі герцогиня одягла золотий кулон від бренду подруги з трьома каменями з бірюзи вартістю 570 фунтів стерлінгів (близько 18 тисяч гривень).

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Після пологів Маркл поїхала у США, де побувала на матчі тенісного турніру US Open, вона підтримала Серену Вільямс, давню подругу. Тоді Меган вигуляла ніжні сережки від Мейєр за £300 - маже 10 тисяч гривень.

Дженніфер не раз хвалилася цим на сайті свого бренду і сторінці JM в соцмережах. Фото герцогині Сассекской в прикрасах були використані в комерційних цілях.

"Ефект Меган Маркл" спрацював - намиста і сережки розмітали, як гарячі пиріжки. Дизайнер отримала рекордну виручку завдяки популярності британської королівської сім'ї.

Чиновники Букінгемського палацу розлючені. Вони зажадали, щоб ювелірний бренд видалив усі згадки про Меган з сайту і з соцмереж. Як аргумент чиновники навели, що це може зашкодити авторитету королівського сімейства. Королівським особам заборонено рекламувати товари.

Нагадаємо, в мережі спливли архівні фото Меган Маркл у відвертому костюмі Санти.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кейт Міддлтон стала гостею на різдвяному ярмарку у Петерлі.

Також портал Знай.uа писав, про різдвяне привітання від монархів: як отримати відповідь-лист від Кейт Міддлтон, Меган Маркл і Єлизавети II.