Герцогиня Сассекська та дружина принца Гаррі Меган Маркл встановила тісні стосунки з одним членом королівської родини.

Меган Маркл є частиною сім'ї з моменту виходу заміж за принца Гаррі у Віндзорському замку в травні 2018 року. Хоча в даний час вона перебуває на шеститижневій перерві від державних обов'язків, раніше вона була на багатьох королівських заходах. Її бачили з багатьма королівськими персонами, але, як кажуть, вона стала "дуже близькою" з одним членом сім'ї.

Меган Маркл
Меган Маркл

Герцогиня вперше зустрів принца Гаррі в 2016 році, і пара почала зустрічатися незабаром після знайомства.

У вересні 2017 року було оголошено, що Меган і Гаррі були заручені, а колишня актриса повинна стати королівською особою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Меган Маркл
Меган Маркл

Зробивши настільки великі зміни у своєму житті, не дивно, що Меган звернулась до інших монархів, щоб отримати вказівки щодо своєї нової ролі. Після вступу в сім'ю шанувальники з нетерпінням спостерігали за стосунками з Кейт Міддлтон.

Принц Чарльз, якому 71 рік став справжнім другом герцогині. Він вважається її тестем. Виступаючи на Vanity Fair, джерело сказав: "Весілля було справжнім переломним моментом. Чарльз виявив таку любов до Гаррі та Меган, і я думаю, що Гаррі буде вічно вдячний татові за те, що він вступив і подав руку Меган у шлюбі. Зв’язок між ними дуже близький. Чарльз дуже підтримує Меган і все, що вона переживає з власним батьком".

Як повідомляв портал Знай.uа, Кейт Міддлтон стала гостею на різдвяному ярмарку у Петерлі.

Також портал Знай.uа писав, про різдвяне привітання від монархів: як отримати відповідь-лист від Кейт Міддлтон, Меган Маркл і Єлизавети II.