Принц Уільям та його дружина, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, можуть скоро оголосити про те, що стануть батьками в четвертий раз, повідомляє видання Express

За словами експерта Кетрін Грейвс, Міддлтон витримувала рекомендовані Всесвітньою організацією здоров’я проміжки між вагітностями — від 18 до 24 місяців. Старший син в принца Вільяма та Кейт Міддлтон, принц Джордж, народився у липні 2013 року, принцеса Шарлотта — у травні 2015-го, а принц Луіс — у квітні 2018-го.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Главред
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Главред

А отже, якщо подружжя планує народити четверту дитину, про вагітність вони мають оголосити найближчими тижнями. Відповідно — четверта дитина народиться через два роки після принца Луіса.

Нагадуємо, що 11 грудня Кейт Міддлтон відвідала прийом для дипломатичного корпусу в Букінгемському палаці, який влаштувала королева Єлизавета II.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв про те, з ким у Меган Маркл найближчі и в монаршій родині.

Також Знай.ua писав, про те, як отримати відповідь лист від Кейт Міддлтон, Меган Маркл і Єлизавети II.