У школі російського міста Ноябрськ (ЯНАО) з'явився "стовб ганьби". На ньому пишуть імена учнів навчального закладу, які в чомусь провинилися.

Такий метод виховання викликав неоднозначні емоції у батьків, повідомляють російські ЗМІ.

Запис про "стовпи ганьби" був опублікована відразу в декількох сторінках міста у соцмережах. За словами користувачів, такі екрани встановлені по всій школі. Дитина, ім'я якої вже було на дошці, безпричинно натиснула кнопку пожежної тривоги, за що її й помістили на таку дошку.

Дошка ганьби у Росії
Дошка ганьби у Росії

Батьки дітей, які навчаються у школі, заявили, що у навчальному закладі порушили права дитини. За їхніми словами, проблемні питання варто вирішувати у колі батьків та адміністрації школи. "Дитина в 5 класі, хто знає, як це вплине на неї?" - стверджують користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Однак думки батьків у цьому плані розділилися. Були й такі, що стверджували, що п'ятикласник заслужив на покарання, тому що неодноразово порушував дисципліну.

Адміністрація самої школи ситуацію коментувати відмовилася.

Нагадаємо, Путін заявив, що Конституцію України потрібно змінити: "На постійній основі".

Як повідомляв портал Знай.uа, пішов із життя суддя Василенко, який відкривав кримінальні справи проти Кучми: деталі.

Також портал Знай.uа писав, що Росія без змагань: у ФІФА відреагували на спортивні санкції WADA для РФ.