Скандальну російську модель Анну Лісовську відпустили з одного із московських СІЗО, де вона провела півтора року ув'язнення. Про це стало відомо від матері дівчини, пише 5-tv.ru.

Як відзначається, ще у 2016 році дівчина звинуватила сина відомого бізнесмена Костянтина Шариго у серйозному побитті та зґвалтуванні. Відтак, 24-річного молодика арештували та відправили у СІЗО, де провів майже рік.

Анна Лісовська, фото - mk.
Анна Лісовська, фото - mk.

Водночас, і саму потерпілу правоохоронці не обійшли стороною. Так, бізнесмен звинуватив Лісовську в спробі спокусити його молодшу неповнолітню доньку. За його словами, остання нібито відправляла порнографічні знімки. Після чого і дівчину відправили до СІЗО, де та провела 1,5 роки. Щоправда, слідство не знайшло достатньо доказів, аби довести справу до суду, а термін утримання закінчився.

"Мені дуже приємно, я просто сама не можу відійти від такого приємного шоку, тому що ми прожили страшні майже 1,5 року, у вічних загрозах, мотаннях, жахливих проблемах, які нам нав'язали Шариго. Я знала, що правда перемогла, і Аню відпустять", - розповіла мати потерпілої.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, що у Вінниці фанат Джокера посадив на голку 8 жінок: "По приколу".

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр юстиції Денис Малюська повідомив, що найближчим часом очікується масове закриття в'язниць і скорочення персоналу.

Також портал Знай.uа писав, що у в'язниці під Києвом розгорівся неабиякий скандал: ув'язненого, який уже відбув свій строк покарання, "забули" випустити з в'язниці.