Герцогиня і дружина принца Вільяма дуже уважно ставиться до виховання принца Джорджа і принцеси Шарлоти. І на Різдво вона вирішила дозволити їм показати свої творчі навички.

У близькому оточенні Кейт стверджують, що вона активно залучає дітей до сімейних клопотів перед різдвяними святами. Відомо, що королівська родина має намір зустріти Різдво у Сандрихемском палаці, який є частиною садиби Віндзорської династії, яка розташована в Норфолку.

Кейт Міддлтон і принцеса Шарлотта
Кейт Міддлтон і принцеса Шарлотта

У цьому році Кейт вирішила, що діти вже досить дорослі і можна їм доручити процес прикраси різдвяної ялинки.

"Малюки повинні врахувати кілька факторів. Їх однорічний брат Луї обожнює все яскраве і блискуче, тому на ялинці буде різнобарвна гірлянда. На гілках також повинні висіти солодкі іграшки-льодяники, які заборонено до настання свята. У усьому іншому вони можуть прикрасити ялинку так, як їм хочеться. Кейт впевнена, що дітям корисно довіряти сімейні традиції і дозволяти проявити свою творчу сторону", висловився джерело Closer Weekly.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Королева Єлизавета II і Кейт Міддлтон влаштували баттл нарядів.

Як повідомляв Знай. ua, принц Вільям і Кейт Міддлтон стануть батьками в четвертий раз.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон підкорює великий теніс.