Жінка, яка витратила 100 тисяч доларів на те, щоб стати схожою на ляльку з найбілишими у світі статевими губами, страждає від ускладнень після пластичних операцій.

Марія Магдалина з Торонто, відома в мережі, як як @xomarym, заробляє на життя тим, що позує онлайн, маючи 144 000 передплатників в своєму профілі в Instagram. Про неї пише видання Тhesun

Щоб домогтися такого свого унікального вигляду, вона потратила 100 тисяч доларів на різні пластичні операції.

Свою першу косметичну процедуру Мері зробила в 21 рік. Це боло збільшення грудей.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Це були груди. Я працювала стриптизером з 17 років, і мені завжди подобався фальшиві бімбо", - зізналась жінка.

Мері після першої операції

Це був лише початок, а далі - десятки інших операцій. Серед іншого, дівчинка намагалася отримати "найтовстіші статеві губи в світ", але це мало не її вбило.

"Я мало не померла під час процедури. Мені потрібно було зробити два переливання крові. Доктор сказав, що я втрачаю так крові і дуже блідну. Він думав, що я помру. Я відчувала нудоту цілий тиждень, і я думала, що вмираю, у мене була погана алергічна реакція на мою нову кров, яку я отримала від переливання", - розповіла дівчина.

Мері каже, що її статеві губи після операції виглядали майже так, як вона хотіла, але у неї є ускладнення з жиром і потрібно продовжувати робити ін'єкції піхви, щоб вирівняти його.

"Я переживаю за одну сторону, тому що вона продовжує рости. Я думаю, що це, ймовірно, від пухлини", додала вона.

Незважаючи на складності, її нова піхва надихнула на творчість - дівчина почала малювати свої статеві губи.

"Я малюю картини з моєю піхвою. Так що ця операція дійсно надихнула мене бути більш креативною", - зізнається Мері.

Крім операції на піхві, у Мері також була підтяжка брів, оперція на щоки і губи, ніс, груди, зубні вініри і незліченна кількість наповнювачів для губ.

Нагадаємо, модель plus-size показала пікантне фото

Як повідомляв портал Знай.ua, українська Кардашьян порадувала новим відео.

Також Знай.ua писав, українська фітнес-модель з неймовірними формами підкорила Insragram