На днях у Кенії стався надзвичайний випадок. Так, місцевий мешканець перегородив дорогу президентському кортежу. Таким чином чоловік намагався попроситися на роботу до тамтешніх військових сил. Однак, так спроба "заробити на життя" закінчилася досить плачевною.

Так, житель кенійської столиці Найробі вийшов на середину дороги з плакатом, де було написано прохання взяти його на роботу.

"Ваше ясновельможність, будьте люб'язні дати мені шанс приєднатися до кенійських сил оборони. Прошу вибачення за порушення вашої безпеки", - йшлося в повідомленні.

Президент Кенії Ухуру Кеніата
Президент Кенії Ухуру Кеніата

Як відзначається, президент Кенії Ухуру Кеніата саме в цей час прямував з Міжнародного конференц-центру Кеньятта після дев'ятого саміту організації країн Африки, Карибського басейну і Тихого океану (АКТ).

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А відтак, правоохоронці не тільки затримали чоловіка, ай доставили у відділення місцевої поліції.

Нагадаємо, що пишні сідниці голої Instagram-моделі налякали грабіжника з великим пістолетом. Так в американському штаті Джорджія стався цікавий інцидент – в будинок Instagram-моделі Дані Бенкс заліз озброєний пістолетом грабіжник, але поживитися йому не вдалося.

Як повідомляв Знай.uа полетів з порожніми руками: у Росії віджали багаж у легендарного соліста Modern Talking.

Знай.uа писав, якутська шаман оголосив про продовження походу до Москви, вигнання Путіна - бути: "Я не просто йду"