На днях гендиректор та співзасновник Twitter Джек Дорсі зробив гучну заяву, кинувши виклик розробникам соціальних мереж зі сього світу. Так, він анонсував "соцпавутину" нового покоління з революційними особливостями. Відповідну інформацію він розмістив на своїй сторінці в Twitter.

Відтак, які зазначається, для розробки нової соцмережі вже сформована команда з п’яти чоловік. За його словами, мережа буде децентралізованою та з відкритим вихідним кодом. Окрім цього, користувачі зможуть спілкуватися на різних майданчиках із загальним протоколом.

Також він додав, що подібний принцип вже в соцмережі Mastodon, яка дозволяє створювати окремий сервер з індивідуальними правилами.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Instagram остаточно забороняє доступ користувачам молодше 13 років до соцмережі. Так, соцмережа буде контролювати вік всіх нових користувачів за допомогою простої форми.

Як повідомляв Знай.uа, Facebook запроваджує новий сервіс Viewpoints. По суті, це додаток для дослідження ринку, яке винагороджує людей за участь в опитуваннях, завдання та дослідженнях.

Також Знай.uа писав, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.