Активістка Ґрета Тунберґ заявила, що була змушена подорожувати Німеччиною на підлозі поїзда, але виявилося, що насправді вона перебувала у вагоні першого класу. Відповідне повідомлення юна активістка розмістила у своєму акаунті у Twitter.

16-річна екологічна активістка Ґрета Тунберґ зі Швеції прославилася завдяки недавньому емоційному виступу на кліматичному саміті в Організації об'єднаних націй. Нещодавно дівчина опублікувала фотографію, на якій зображена сидячи у коридорі поїзда на багажі.

Ґрета Тунберґ, скріншот: Twitter
Ґрета Тунберґ, скріншот: Twitter

Фотографію Тунберґ підписала, зазначивши, що їде з Базеля через Німеччину, але потяг настільки "переповнений", що протягом деякого часу вона була змушена сидіти на підлозі, а місце отримала лише після німецького міста Геттінгена. Крім того, активістка повідомила, що нарешті вирушила додому.

Проте, згодом в офіційному твіттері основного оператора залізниць в Німеччині Deutsche Bahn з'явилися наступні повідомлення:

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Грета Тунберг, фото: Popmech
Грета Тунберг, фото: Popmech

"Шановна Грета, спасибі, що підтримуєте залізничників у боротьбі зі зміною клімату! Ми ради, що ви були з нами в суботу, але було б ще краще, якби ви також повідомили, наскільки доброзичливо і компетентно за вами доглядала наша команда в першому класі".

Коментар Deutsche Bahn, скріншот: Twitter
Коментар Deutsche Bahn, скріншот: Twitter

Нагадаємо, раніше скандальна екоактивістка Ґрета Тунберґ дала людству нову пораду

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ґрета Тунберґ мала рацію: одне з найбільших міст світу йде під воду, з'явилися перші фото

Також "Знай.ua" писав, що Ґрета Тунберґ — мандрівниця в часі: юну екоактивістку помітили на фотографії 120-річної давності