Знаменитих сусідів Кейт Міддлтон та принца Вільяма під час їхньої поїздки у Лапландію пограбували. Троє зловмисників проникли в особняк дочки мільярдера Берні Екклстоуна в Лондоні. Вони викрали значну колекцію коштовностей. Крадіжка сталася в одному з найпрестижніших районів Кенсінгтон-Палас-Гарденс.

Жертвою зухвалих грабіжників стали фотомодель і телеведуча Тамара Екклстоун та її чоловік брокер Джей Ратленд. Подружжя перебувало на різдвяних канікулах з п'ятирічною донькою Софією у Лапландії. Лише через кілька годин після того, як приватний літак із зоряним сімейством на борту приземлився на півночі Європи, стало відомо про пограбування їхнього будинку.

Тамара Екклстоун та Джей Ратленд, фото: Legion-Media
Тамара Екклстоун та Джей Ратленд, фото: Legion-Media

Вдалося встановити, що троє чоловіків змогли проникнути на територію особняка вартістю близько 70 мільйонів фунтів стерлінгів, який добре охоронявся. Зловмисники через сад потрапили всередину дому. Пограбування ретельно планувалося, оскільки грабіжники у 57-кімнатному будинку відразу знайшли те, що шукали.

Із кількох сейфів у спальні було викрадено коштовності дочки ексглави чемпіона світу за автоперегонів у класі "Формула-1" Берні Екклстоуна. Серед викраденого були такі дорогоцінні речі, як весільний подарунок Тамарі від чоловіка — браслет Cartier, вартістю £80 тисяч. А також дві обручки по £250 тисяч кожна, кілька пар діамантових сережок, вартістю близько £50 тисяч за пару, велика колекція годинників, включаючи Rolex, Hublot і Cartier - вартістю до £100 тисяч за кожен.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Тамара Екклстоун та Джей Ратленд, фото: Getty
Тамара Екклстоун та Джей Ратленд, фото: Getty

Загальна вартість викрадених прикрас оцінюється у суму близько £50 мільйонів. Відомо, що у будинку встановлено систему відеоспостереження та є охоронець, який перебував у кімнаті за моніторами, але не помітив нічого підозрілого. Правоохоронці встановили, що злочинці пробули в особняку орієнтовно 50 хвилин і втекли через вікно. Крадіжка сталася в одному з найпрестижніших районів Кенсінгтон-Палас-Гарденс, який в народі називають вулицею мільярдерів, тому тут є кілька контрольно-пропускних пунктів, його цілодобово патрулюють співробітники поліції.

Район, в якому стався зухвалий злочин відомий знаменитими мешканцями. Серед знаменитих сусідів пограбованої пари засновник Foxtons Джон Хант, власник "Челсі" Роман Абрамович, султан Брунею, найбагатша людина Китаю Ван Цзяньлинь. Неподалік знаходиться резиденція британських монархів, Кенсінгтонський палац, де живуть Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми. Поруч розташовані посольства різних держав. Вони охороняються співробітниками елітної дипломатичної групи Met.

Будинок на Кенсінгтон-Палас-Гарденс, фото: dailymail
Будинок на Кенсінгтон-Палас-Гарденс, фото: dailymail

Зараз Скотланд-Ярд шукає свідків злочину. Детективи переконані, що у грабіжників був помічник у будинку або хтось із найближчого оточення пари. На таке припущення наштовхує той факт, що сейфи були майстерно сховані в гардеробних кімнатах Тамари і Джея, і про них мало хто знав.

Тамара Екклстоун та Джей Ратленд, фото: dailymail
Тамара Екклстоун та Джей Ратленд, фото: dailymailGetty

Донька Тамари Екклстоун та Джея Ратленд, фото: instagram/tamaraecclestoneofficial
Донька Тамари Екклстоун та Джея Ратленд, фото: instagram/tamaraecclestoneofficial

Тамара Екклстоун та Джей Ратленд, фото: instagram.com/tamaraecclestoneofficial
Тамара Екклстоун та Джей Ратленд, фото: instagram.com/tamaraecclestoneofficial Getty

Тамара Екклстоун та Джей Ратленд, фото: instagram.com/tamaraecclestoneofficial
Тамара Екклстоун та Джей Ратленд, фото: instagram.com/tamaraecclestoneofficial

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон зізналася, як її "радує" принц Вільям: "Він дуже добре робить..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі покинули Єлизавету II напередодні Різдва

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон дозволила дітям немислиме заради Різдва