Герцог і герцогиня Кембриджські випустили традиційну різдвяну листівку. На фото сімейство герцога та герцогині Кембриджських у повному складі. Поряд із Кейт та Вільямом їхні діти — принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї.

Принц Вільям тримає однорічного Луї на сидінні мотоцикла, поряд позують 4-річна Шарлотта і 6-річний Джордж, а Кейт Міддлтон в блакитній сукні з квітковим принтом впевнено тримає кермо.

Різдвяна листівка Кейт Міддлтон та принца Вільяма з дітьми, фото: BenjaminWareing в Twitter
Різдвяна листівка Кейт Міддлтон та принца Вільяма з дітьми, фото: BenjaminWareing в Twitter

У 2018 році з моменту випуску різдвяної листівки сім'я Кейт Міддлтон та принца Вільяма не часто з'являлася на фото у повному складі. Найчастіше королівська пара виходила на публіку лише з двома старшими дітьми. Саме тому святковий портрет з маленьким Луї є справжнім подарунком для шанувальників герцога та герцогині Кембридзьких.

Наразі знімок не не опубліковано в офіційному Instagram королівської сім'ї. Проте його світлина з'явилася в Twitter лондонського фотографа Бенджаміна Уорінга й одразу ж викликала захоплення у прихильників королівської пари.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон зізналася, як її "радує" принц Вільям: "Він дуже добре робить..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі покинули Єлизавету II напередодні Різдва

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон дозволила дітям немислиме заради Різдва