Надзвичайний випадок стався на теренах США. Там засудили жителя штату Айова Адольфо Мартінеса більш ніж до 16 років в'язниці тільки за те, що останній підпалив прапор ЛГБТ, пише NBC.

Як відзначається, чоловік вкрав ЛГБТ-прапор, який висів у Об'єднаної церкви Христа Еймса, а потім спалив його. Після такого, зловмисника затримали правоохоронці. За його словами, він зробив це, тому що не підтримує гомосексуальність.

Церква, де зірвали прапор

"Для мене було честю зробити це, це благословення від Господа. Я просто спалив їх гордість", - сказав він.

Наразі ж, Мартінес отримав 15 років в'язниці за злочин на ґрунті ненависті, ще один рік - за необережне поводження з вогнем та 30 днів - за образу. Зауважимо, що раніше чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності – був визнаний рецидивістом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, у Києві представники ЛГБТ повстали проти жорсткого пресингу

Як повідомляв портал Знай.ua хейтери накинулися на Осадчу з-за ЛГБТ-спільноти

Також Знай.uа писав, українські ЛГБТ-моделі підтримали людей з ВІЛ епатажної фотосесією