Стало відомо, що популярна шведська мережа магазинів 7-Eleven розробила для своїх працівників святкові светри з вбудованою системою визначення цін на різдвяну випічку. У святковий період вартість традиційних шафрановых булочок буде визначатися окремо для кожного покупця в залежності від його настрою.

Светри для співробітників магазину

Також у ці светри вбудовані спеціальні датчики, які визначають середній показник святкового настрою на основі таких критеріїв, як пости в соціальних мережах, прогнози погоди та завантаженість на дорогах. До того ж, з допомогою LED-вогників різдвяна форма співробітників мережі магазинів 7-Eleven зможе повідомляти покупцям про наявність знижок на смачну випічку.

Коли рівень щастя знижується, то "чарівний" светр сяє вогнями і пропонує покупцям хорошу знижку для того, щоб підняти настрій.

"Різдво може бути складним періодом, іноді навіть гнітючим. На щастя, дослідження показали, що булочки з шафраном покращують настрій", — повідомляється в рекламі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Светри для співробітників магазину

Нагадаємо, що незабаром настануть новорічні свята і всі вже замислюються на тим, що ж подарувати рідним, друзям, колегам і другим половинкам.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві відкрився новорічний містечко на Софійській площі. На території містечка вже запрацювали всі розважальні локації для дітей і ярмарок.

Також портал Знай.ua писав, що подарунок під подушку до Дня святого Миколая можна приготувати своїми руками. Печиво-зірочки допоможуть створити магічну атмосферу будинку.