Вчителька з Іспанії знайшла оригінальний спосіб зацікавити школярів уроками анатомії. Так, жінка прийшла на урок до третьокласників у костюмі, на якому зображені м'язи й внутрішні органи людини

Вчителька на ім'я Вероніка Дуке розповіла, що знайшла такий одяг на сайті AliExpress у розділі "купальники".

"Дітям складно уявити тривимірні об'єкти, навіть коли вони зустрічають їх на відео і в книгах", — розповіла Дуке й додала, що їй спала на думку ідея показати будову тіла на собі.

Вероніка Дуке
Вероніка Дуке

Вчителька з'явилася у класі в білому костюмі, під яким був такий анатомічний костюм. Діти не очікували такого від жінки.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Зазначимо, що Вероніка не перший раз приходить до школи в незвичайному вбранні. На уроках історії вона перетворювалася в середньовічну жінку, мешканку Стародавньої Греції, єгиптянку, пірата.

Нагадаємо, що у самому кримінальному районі Баку (Бинагадинському) стався незвичайний випадок, а саме чоловік жорстоко покарав коханця своєї дружини.

Як повідомляв портал Знай.uа, поліцейський пес став героєм інтернету: наймиліший злочинець у світі.

Також портал Знай.uа писав, що на підприємстві в Англії дозволили своїм працівникам перейти на гнучкий робочих графік з урахуванням днів на похмілля.