Маркетингове агентство в англійському місті Болтон пішло на незвичайний крок для того, щоб залучили до роботи молодь, повідомляє ВВС.

Як повідомляється, на підприємстві дозволили своїм працівникам перейти на гнучкий робочих графік з урахуванням днів на похмілля. На думку керівництва компанії, це стимулюватиме створенню довіри між працівниками та компанією а також відвідуванню працівниками корпоративних заходів.

як позбутись похмілля
як позбутись похмілля

Якщо співробітники компанії знають, що в якийсь день планують повеселитись, то можуть забронювати день на похмілля та працювати в цей час вдома.

Нагадуємо, що нещодавно навколо посольства Швеції в Україні розгорівся скандал щодо порушення трудових прав працівників установи.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, український омбудсмен Людмила Денисова зробила гучну заяву. Так, вона розповіла, що за 5 років окупації Криму на півострів було переселено понад 140 тисяч жителів Росії.

Також портал Знай.ua писав, що впливове американське видання The New York Times опублікувало статтю, в якій на карті Україну зобразили без Кримського півострова.