Стало відомо, що Набережночелнінский крановий завод випустив вельми неоднозначне нововведення, а саме еротичний календар на 2020 рік. Ймовірно, він є найбільш відвертим за останні роки. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Календар, Mash

Так, ця традиція у них триває ще з 2007 року: щороку вони роблять фото за мотивами своєї роботи. Спершу запитують бажання колективу, потім втілюють фантазії на знімальному майданчику.

Календар, Mash

Представник компанії стверджує, що ідея створення такого календаря належить генерального директора, а випускається календар він не для продажу і поширюється серед ділових клієнтів заводу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Календар, Mash

Слід зазначити, що виходить це гаряче — як довгий цикл навантаження, як завзяті роботяги в роздягальнях, як жар масла в редукторі.

Часто, еротичні календарі активно використовуються в маркетингових цілях провідними торговими марками. Культові бренди залучають до створення календарів найвідоміших топ-моделей і фотографів.

Календар, Mash

Нагадаємо, що у "Блакитній залі" знаменитого Палацу Потоцьких у Львові оскандалилися занадто відвертою рекламою, яка викликала небувалий ажіотаж у мережі.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома українська співачка Анна Седокова виклала відвертий кадр з архівної фотосесії, позуючи лише в чорних трусиках і шкіряному еротичну білизну.

Також портал Знай.ua писав, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк взяла участь у гарячих зйомках для популярного чоловічого глянцю XXL разом з Мішель Андраде, Мішею Романової, Славою Камінської, Ганною Ризатдиновой та іншими знаменитими українками.