На днях у Росії сталася жахлива катастрофа за участю військового літака. Відтак, новітній винищувач п'ятого покоління Су-57 розбився в тайзі.

Як відзначається, подія мала місце в Хабаровському краї. Саме там у тайгу і впав винищувач, який напередодні мали отримати російські військові. Відтак, це стала перша зафіксована аварія за участю цього літака - Су-57.

Су-57

"В Комсомольську-на-Амурі під час випробувального польоту в 111 км від аеродрому базування зазнав аварії літак Су-57. Система аварійного покидання спрацювала штатно, льотчик катапультувався і вижив. У причинах події буде розбиратися новостворена комісія. Жертв і руйнувань на землі немає", - йдеться в повідомлення.

Наразі і досі невідомо, що стало причиною аварії. Щоправда, чорні скриньки літака вже знайшли та встановлюють можливі причини катастрофи.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Су-57

Підкреслимо, що про розробку винищувача п'ятого покоління російського виробництва заговорили ще на початку 2000-х років.

Нагадаємо, авіакатастрофа в Росії: розбився винищувач-невидимка п'ятого покоління Т-50.

Як повідомляв Знай.uа, у Німеччині розбився американський винищувач F-16: перші кадри.

Знай.uа писав, військовий вертоліт розбився через туман: все загинуло.