В мережі висміяли Путіна на хокейному матчі в Москві. 25 грудня голові Російської Федерації Володимиру Путіну організували на Червоній площі "товариський хокейний матч" з Нічної хокейної лігою.

Президент Росії особисто вийшов на лід і разом з Шойгу зіграв у свій улюблений вид спорту. Такий же захід відбувся і минулого року. Проте замість похвальних коментарів президент РФ нарвався на глузування та критику.

Путін знайшов нового ″ворога″, фото з вільних джерел
Путін знайшов нового ″ворога″, фото з вільних джерел

Відомий український блогер Олексій Голобуцький з іронією прокоментував гру Путіна у хокей, опублікувавши відповідний допис на своїй сторінці у Facebook:

"Путіну організували на Красной площі "товариський хокейний матч" з Нічною хокейною лігою. Виглядало нікчемно і комічно: дві команди старанно зображували "матч" довкола одного ду-уже повільного Путіна, котрий ще й на камери "забивав шайби". Придворне кремлівське підлабузництво — воно таке"

Допис Олексія Голобуцького, скріншот: Facebook
Допис Олексія Голобуцького, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше у Путіна зробили "реверанс" Зеленському: мир на Донбасі, формула Штайнмайєра та інші "обіцянки" Лаврова

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", справа розстрілів на Майдані стає дедалі заплутанішою: генерал розповів нові деталі

Також "Знай.ua" писав, зливав своїх Путіну: у Харкові затримали перевертня в погонах