Серед постраждалих в катастрофі літака біля аеропорту Алмати є двоє громадян України, повідомляє УНН з посиланням на Міністерство закордонних справ України.

Як повідомляється, обидва українські громадяни доправлені до місцевих лікарень с травмами середнього ступеню важкості та переломами хребта. За словами директора Департаменту консульської служби МЗС Сергія Погорельцева консул посольства України в Казахстані наразі намагається встановити зв’язок з потерпілими та місцевими рятувальниками.

Авіакатастрофа в Алмати
Авіакатастрофа в Алмати
liter.kz

Наразі ситуація перебуває на контролі в Департаменті консульської служби та посольстві України в Казахстані.

Нагадуємо, що нещодавно через авіакатастрофи, пов’язані з проблемами з літаками, пішов у відставку президент компанії Boeing Денніс Меленберг.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Boeing отримав штраф від Федерального управління цивільної авіації США (FAA) в розмірі 3,9 мільйона доларів.

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно лоукостер RyanAir повідомив про скасування авіарейсів з Києва в німецький Нюрнберг і шведський Стокгольм.