Діти Кейт Міддлтон та принца Вільяма Шарлотта і Джордж вперше відвідали різдвяну службу. До королівських дітей була прикута вся увага публіки та журналістів.

Нещодавно в церкві Святої Марії Магдалини в Сандрінгемі пройшла різдвяна служба, на якій були присутні королева Єлизавета II та члени її сім'ї. Вперше в традиційному заході брали участь шестирічний принц Джордж і чотирирічна принцеса Шарлотта.

Після закінчення служби королівська сім'я зібралася на сходинках храму, щоб першими проводити Єлизавету ІІ. Діти герцога і герцогині Кембриджських також разом з дорослими хотіли помахати рукою королеві, яка подорожує на автомобілі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Особливу увагу присутні звернули на манери дочки герцогів Кембриджських, яка помітно подорослішала за останній час.

Коли королева вийшла із церкви, Кейт Міддлтон зробила реверанс. Шарлотта зауважила жест мами, підняла поділ свого пальто і теж несміливо присіла слідом за Кейт, чим довела, що вона хоча і маленька, але справжня принцеса.

Нагадаємо, на різдвяній службі були майже усі члени королівської родини, окрім Меган Маркл та принца Гаррі

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон зізналася, що подарувала принцу Гаррі на Різдво

Також Знай.ua писав, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ