Як відомо, на днях фотограф, який зробив новорічну листівку за участі принца Гаррі, Меган Маркл та їхнього малюка Арчі, втрапив у гучний скандал. Так, її звинуватили у тому, що вона використала популярну програму для обробки фото - Photoshop.

Зауважимо, що на передодні Різдва герцог і герцогиня Сассекські випустили листівку, в центрі якої був їхній син Арчі Маунтбаттен-Віндзор. Втім, багато користувачів мережі звинуватили авторів світлини у її несправжності.

Скандальний знімок

Відтак, сама авторка Яніна Ґаванкар відповіла на обурливі коментарі та спростувала інформацію стосовно відфотошопленого знімка. Окрім цього, в підтвердження, вона виклала оригінал фото.

"Дуже пишаюся тим, що сфотографувала на Різдво одну з моїх кращих подруг і її сім'ю. Ось оригінал, який був розісланий (обрізаний відповідно до розмірів Instagram)", - написала вона, поділившись світлиною.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, герцог і герцогиня в даний час відпочивають від офіційних королівських обов'язків у Канаді.

Нагадаємо, на різдвяній службі були майже усі члени королівської родини, окрім Меган Маркл та принца Гаррі

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон зізналася, що подарувала принцу Гаррі на Різдво

Також Знай.ua писав, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ