Жахлива катастрофа сталася на Гавайських островах. Там, з поки невідомих причин, розбився туристичний вертоліт. В результаті аварії загинули шестеро осіб, а також доля ще однієї людини залишається невідомою.

Як відзначається, після того, коли зв'язок із вертольотом був втрачена, 26 грудня, та він не повернувся після екскурсії над берегом острова Кауаї, рятувальники розпочати пошуки. І вже через деякий час з'ясувалося, що він зазнав аварії – його уламки були виявлені неподалік острова.

Гаваї

В результаті цього загинуло шість людей та доля однієї невідома. Пасажирами вертольота були представники двох сімей, які подорожували по Гаваях. Двоє із загиблих - діти.

Що стало причиною катастрофи наразі остаточно невідомо. Припускається, що у зв'язку із негодою, пілот влетів в одну із тамтешніх гір.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно через авіакатастрофи, пов’язані з проблемами з літаками, пішов у відставку президент компанії Boeing Денніс Меленберг.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Казахстані розбився літак із сотнею пасажирів на борту: перші кадри з місця катастрофи

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно лоукостер RyanAir повідомив про скасування авіарейсів з Києва в німецький Нюрнберг і шведський Стокгольм.