Унікальний та досить курйозний випадок стався у Росії. Відтак троє пенсіонерок з Уралу таємно запустили закинутий лікеро-горілчаний завод та заробили понад 25 мільйонів рублів.

Як відзначається, ще у 2016 році "алкогольний" завод припинив свою роботу, однак обладнання в повністю робочому стані залишилося. Відтак, цим скористалися троє пенсіонерок, які найняли працівників та запустили завод знову, щоправда, підпільно.

Горілка без марки

Так, вже з 2017 року по березень 2018 року на заводі виготовили понад 40 тисяч пляшок горілки, вартістю у понад 7,1 мільйона рублів. Відзначається, що поліція запобігла виробництво ще 90 тисяч пляшок на 18,5 мільйона рублів. Зауважимо, що до того, коли правоохоронці зловили жінок, вони встигли заробити понад 25 мільйонів рублів.

Наразі проти трьох літніх "самогонщиків" порушили кримінальні справи за трьома статтями: "Виробництво немаркованої алкогольної продукції групою осіб в особливо великому розмірі", "Використання підроблених спеціальних марок" і "Незаконне використання чужого товарного знаку".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно Кабмін дозволив постачальникам тепла перераховувати тарифи в залежності від тарифів на газ.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні дані мільйонів боржників виставили напоказ, смартфон допоможе все виправити: що потрібно зробити.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.