Три людини загинули під час стрілянини в американській церкві Техасу. Серед загиблих виявилися охоронець і сам вбивця. Озброєний дробовиком чоловік увірвався до церкви під час служби і практично з порога розстріляв охоронця і парафіянина церкви.

Після цього кілька людей дістали зброю і застрелили самого вбивцю. Особистість і мотиви злочинця наразі не розголошуються. Стрілянина сталася вранці, під час церковної служби у місті Форт-Уерт в Техасі.

Стрілянина у Техасі, скріншот із відео: Twitter
Стрілянина у Техасі, скріншот із відео: Twitter

Співробітник швидкої допомоги розповіла, що у приміщенні церкви медики виявили трьох осіб з вогнепальними пораненнями: дві людини були мертві, одну — доставлено у лікарню в критичному стані.

Церква, де стався трагічний інцидент, веде прямі трансляції служби в YouTube, які були відключені після початку стрілянини. Проте на кадрах, які встигли потрапити в мережу, видно, як чоловік у чорному одязі розмовляє з кимось з її членів або працівників церкви, а потім дістає з куртки зброю, і двічі стріляє. Через кілька секунд після першого пострілу, людина, ймовірно хтось із парафіян у кінці залу, стріляє у невідомого, а той падає на підлогу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Згодом генеральний прокурор Техасу Кен Пакстон опублікував заяву, зазначивши, що він "шокований і засмучений", дізнавшись про стрілянину. Техаський губернатор Грег Ебботт в Twitter висловив подяку парафіянам за швидку реакцію і порятунок життів.

"Місця поклоніння повинні бути священними, і я вдячний членам церкви, які діяли швидко, щоб ліквідувати стрілка і допомогти запобігти подальшу загибель людей", — йдеться в заяві.

Нагадаємо, раніше у Києві жінка отримала кулю від невідомого: стрілець і досі розгулює вулицями міста

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Києві неадекват зрешетив чоловіка та залишив помирати

Також "Знай.ua" писав, у Києві шукають кілера з Гідропарку, який жорстоко розстріляв бізнесмена: з'явилися важливі деталі