Відомо, що Нова Зеландія перша країна в світі, яка вже зустріла Новий рік-2020. Крім того, раніше за всіх відсвяткували острова Кірібаті, Тонга і Самоа в південно-західній частині Тихого океану.

Уточнимо, що різниця в часі між Києвом та містом у Новій Зеландії Оклендом становить аж 11 годин. Наступний рік у Новій Зеландії настав, коли в Україні було 13:00 31-го грудня.

Слідом за Новою Зеландією зустрічатиме Новий рік Австралія, потім – Японія, Південна і Північна Кореї. При цьому останніми відзначать свято американська частина острова Самоа і острів Бейкер у Тихому океані. Там куранти заб'ють, коли в Києві буде 13:00 1 січня.

Новий рік у Новій Зеландії

Нова Зеландія однією з перших зустрічає Новий 2020-й рік — показуємо наживо

Geplaatst door hromadske.ua op Dinsdag 31 december 2019

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський і глава РФ Володимир Путін поговорили по телефону і домовилися про погодження списків для проведення подальшого обміну утримуваними українцями і росіянами.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що Путін привітав з наступаючим Новим роком 40 президентів, проігнорувавши Зеленського, Дуду та інших.