У вівторок, 31 грудня, в різних країнах світу яскраво зустріли Новий рік 2020. На головних площах збиралися тисячі людей, які чекали бою курантів і запуску святкових салютів, а новорічний настрій дарували ілюмінації й артисти, які розважали містян. "Апостроф" зібрав найцікавіші знімки святкування Нового року в різних куточках Землі.

Першими Новий рік зустріли жителі Кірібаті - острівної держави, розташованої в західній частині Тихого океану. Далі - острів Чатем, що відноситься до Нової Зеландії. Трохи пізніше - жителі крайньої східної Росії (Анадир, Камчатка), Фіджі і деяких інших тихоокеанських островів - Науру, Тувалу. Жителі держави Самоа зустріли Новий рік найостаннішими. Там свято настало о 13:00 1 січня за київським часом.

Японія

У країні висхідного сонця зворотний відлік перед Новим роком було проведено на найбільш жвавому перехресті в світі Сібуя, в Токіо.

Китай

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У Китаї напередодні Нового року жителі Гонконгу провели акцію протесту, вимагаючи розслідування жорстоких дій поліції.

Непал

Непальці зустрічають Новий рік 2020, запалюючи масляні лампи.

Індія

В Індії теж вміють створювати красиві світлові ілюмінації до Нового року.

Нагадаємо, Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому зі знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.ua, "Один вдома", "Гремліни" та "Сніговик": оприлюднено список кращих різдвяних кінострічок.

Також Знай.ua писав, що Львів перетворився на смітник після Нового року: огидні наслідки бурхливої вечірки показали всій Україні.