Грація, шарм, бездоганний смак принцеси Діани і сьогодні не залишають нікого байдужим. І сьогодні Леді Ді вважають іконою стилю, її образи повторюють мільйони дівчат по всьому світу, а светри з гардероба принцеси Діани залишаються незаперечними бестселерами. Саме вони були улюбленим вбранням цієї неймовірної жінки, носила принцеса Діана їх абсолютно з усім і робила це з особливим шиком і при цьому з іронією.

Леді Ді не соромилася яскравих відтінків і строкатих принтів. В її гардеробі були як стримані, так і смішні светри з оленями чи Міккі-Маусом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Але найулюбленішим светром принцеси Діани був червоний - з білими овечками, серед яких "заблукала" одна чорна. Зарубіжна преса іронічно називала його "black sheep", що в перекладі означає "паршива вівця".

У легендарному червоному светрі принцеса Діана з'явилася разом зі своїм чоловіком принцом Гаррі в липні 1983 році в Беркширі на змаганнях по поло. Після цього червоний светр з чорної овечкою блискавично перетворився на must have для модниць 80-х.

Вийшов навіть цілий журнал під назвою "В'язання для принцес" зі схемою цього светра. Тираж журналу розійшовся за тиждень, що було нечуваним для того часу рекордом.

Нагадаємо, принцесу Диану завжди вважали іконою стилю

Як повідомляв портал Знай.ua, таємницю королівської сім'ї розкрили через десятиліття: що сказала принцеса Діана Чарльзу

Також Знай.ua писав, принцеса Діана передбачила свою загибель