Принцеса Діана і принц Чарльз одружилися у 1981 році. Тоді багато назвали цю подію весіллям століття.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак подружжя прожило разом всього десять років, поки їх відносини зовсім не зійшли на немає. При цьому у них народилося два сини – Вільям і Гаррі.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Через 10 років вони вирішили подати на розлучення, хоча таке рішення далося дуже нелегко "народної принцеси. Відомо, що колишнє подружжя залишили будівлю суду порізно і зіткнулися на першому поверсі Кенсінгтонського палацу. Тоді-то Діана і задала принцу несамовитий питання.

Даний невідомий епізод з життя королівської родини розповіла королівський біограф Інгрід Сьюард у книзі "Королева і Ді: нерозказана історія".

"Чому це повинно було статися саме з нами?" - запитала вона з глибоким сумом.

Крім того, принцеса не змогла стримати сліз, коли отримала папери про розлучення. Леді Ді важко переживала розлучення з чоловіком багато в чому й тому, що це сталося і з її батьками.

Раніше повідомлялося, що британську принцесу Диану завжди вважали іконою стилю. Інформація про те, як вона одягається стильно і вибирає одяг, займала головні сторінки таблоїдів – звичайно, після того, коли видання розкажуть про її благодійних місіях по всьому світу. Пропонуємо вашій увазі подивитися деякі приклади хорошого поєднання джинсів з іншим одягом.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі показали фанатам справжнє обличчя.

Як повідомляв Знай. ua, принц Гаррі зворушливо привітав Меган в її день народження.

Також Знай. ua писав, що як змінювалася епатажна дружина принца Гаррі.