Кривава авіакатастрофа сталася у столиці Західного Дарфура, де зафіксували смертельні сутички між етнічними групами. Відтак, зазнав аварії літак, який лишив не менше п'ятнадцяти людей. Про це пише іноземне видання Reuters.

Як відзначається, жахлива подія мала місце у Судані. Відтак, поки з невідомих причин, зазнав аварії військовий літак Антонов. В результаті цієї авіакатастрофи жертвами стали не менше 15 осіб, які були пасажирами літака. Відзначається, що на судні перебували чиновники, серед яких були й троє суддів. Уточняється, це був український літак "Антонов".

Літак Антон

Нагадаємо, що в міжнародному аеропорту Алмати впав пасажирський літак Fokker-100 авіакомпанії Бек-Ейр, який прямував рейсом з Нур-Султан. Так, на борту перебувало 95 пасажирів та 5 членів екіпажу.

Наразі повідомляється про те, що загинуло п’ятнадцятеро людей, з яких опізнано сімох. Ще 30 людей були доправлені до місцевих лікарень. Чи були на борту літака громадяни України — наразі не повідомляється.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Boeing отримав штраф від Федерального управління цивільної авіації США (FAA) в розмірі 3,9 мільйона доларів.

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно лоукостер RyanAir повідомив про скасування авіарейсів з Києва в німецький Нюрнберг і шведський Стокгольм.