Тільки но на початку року принц Вільям заснував одну з найдорожчих премій у світі, саме в цей момент вирішила висловитися королівський коментатор Анджела Моллард. Вона згадала чутки про коханку принца Вільяма — Роуз Ханбери, подругу Кейт Міддлтон, про яку вже всі давно забули.

"На початку минулого року ходило багато чуток про зраду принца Вільяма, про його зближення з Роуз Хэнбері, про те, що Кейт Міддлтон повністю виключила її зі свого життя і навіть заборонила з'являтися в Кенсингтонському палаці, хоча раніше вони часто дружили сім'ями і їх діти грали один з одним".

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Getty
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Getty

Проте далі Анджела Моллард висловила свої міркування про те, що принц Вільям не з тих людей, щоб поводитися таким чином і поставити під загрозу свій шлюб.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я не думаю, що це правда. Я підозрюю, що вони були просто близькими друзями і дуже добре ладнали. Я вважаю, що Вільям НЕ з тих, хто може поставити під загрозу свій шлюб або монархію."

В результаті коментаторка спростувала чутки. Проте одразу ж стало зрозуміло, чому вона взагалі почала цю розмову, згадавши чутки про зради герцога Кембриджського.

Роуз Хэнбері, фото: Getty
Роуз Хэнбері, фото: Getty

"Можливо, вони стали близькі, можливо, це було трохи недоречно, але був в цьому якийсь зміст? Це був напружений час для королівської пари"

Моллард також висловила згоду з тим, що зараз Кейт Міддлтон і принц Вільям дуже щасливі у шлюбі. А чутки просто неминучі в їх випадку.

Нагадаємо, гардероб Кейт Міддлтон: скільки витратила на своє вбрання дружина принца Вільяма у 2019

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кейт Міддлтон зізналася, що подарувала принцу Гаррі на Різдво: кумедні королівські звичаї

Також "Знай.ua" писав, помста Єлизавети II: втеча перед Різдвом дорого коштувала Меган Маркл і принцу Гаррі