На різдвяному фото з привітанням королеви Єлизавети II на її столі в кабінеті було відсутнє фото принца Гаррі і Меган Маркл. Багато хто задумався, що б це могло означати. Відомо, що герцоги Сассекські цього року не святкуватимуть Різдво разом із монаршою родиною. Проте журналісти розібралися, чому Єлизавета II прибрала фото принца Гаррі і Меган Маркл.
Зникнення знімка помітили, розглянувши різдвяну фотографію глави монархії. Виявляється, на фото, які повинні бути на столику королеви вплинув порядок престолонаслідування. Тому під час різдвяного привітання поруч з Єлизаветою II були фотографії її покійного батька короля Георга VI, чоловіка принца Філіпа, сина принца Чарльза і його дружини герцогині Камілли, а також 37-річного Вільяма з його дружиною герцогинею Кейт Міддлтон і їх трьома діти: принцом Джорджем (6 років), принцесою Шарлоттою (4 роки) і принцом Луї (20 місяців).

Монарша родина, фото: Instagram / theroyalfamily
Монарша родина, фото: Instagram / theroyalfamily

Британці відзначили, що на фото були тільки попередник королеви та прямі спадкоємці. Нинішня лінія успадкування трону — Чарльз (71 рік), Вільям, Джордж, Шарлотта і Луї. Оскільки принц Гаррі йде після свого наймолодшого племінника, тому трон йому навряд чи дістанеться. Скоріш за все, що фото прибрали саме із цієї причини. Те, чому минулого року весільне фото Меган та Гаррі все-таки було на різдвяній листівці королеви, пояснюється створенням сім'ї. Так само було із весільним фото принцеси Євгенії.

У своєму привітанні Єлизавета II говорила між іншим і про труднощі, з якими стикнувся Букінгемський палац у 2019 році. Очікується, що члени королівської сім'ї, серед яких Кейт Міддлтон і принц Вільям з дітьми, відсвяткують Різдво з 98-річною королевою і принцом Філіпом в маєтку Сандрингем у Норфолку.

Єлизавета II, фото: Instagram / theroyalfamily
Єлизавета II, фото: Instagram / theroyalfamily

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон зізналася, як її "радує" принц Вільям: "Він дуже добре робить..."

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі покинули Єлизавету II напередодні Різдва

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон дозволила дітям немислиме заради Різдва