В австралійському штаті Південна Австралія ловець змій з організації Snake Catchers Adelaide зняв на відеокамеру, як дістає з посудомийної машини отруйну змію, яка просиділа там декілька годин. Про це повідомляє місцевий портал UPI.

Так, відразу після виклику фахівець з вилову змій приїхав до будинку, в якому і виявив отруйну рептилію прямо в посудомийній машині. Вона пробула усередині близько двох годин.

скріншот відео

На опублікованому в мережі відео можна помітити, як чоловік тримає інструмент, яким обережно чіпляє і переносить змію в чорний мішок.

За словами змієлова, власникам будинку трапилася сітчаста коричнева змія. Швидше за все, тварина пробралася всередину через зливну трубу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Snake in the dishwasher

Washing dishes has never been this dangerous!🐍😱 via ViralHog

Geplaatst door Daily Mail op Vrijdag 27 december 2019

Нагадаємо, що у Києві в лісі біля ДВРЗ у Дніпровському районі виявили змій.

Як повідомляв портал Знай.uа, аквалангісти Бартоломео Бове і його подруга Хука Ягарапе зіткнулися з гігантською зеленою анакондою, вагою близько 90 кг

Також портал Знай.uа писав, що в Австралії в постраждалому від пожеж районі на північ від Сіднея загинули тисячі коал.