Катастрофа вражаючих масштабів, яка вже зруйнувала чимало життів як і тварин, так і людей, сталася в Австралії. Наразі за підрахунками екологів в лісових пожежах загинуло більше 480 мільйонів тварин, а це слід зауважити, про просто комічні цифри, пише видання Evening Standard.

Зауважимо, що вже протягом кількох днів по всій Австралії продовжують бушувати сотні пожеж, які вже охопили понад п'ять мільйонів гектарів землі та забрали життя дев'яти людей. Наразі ж з'явилися шокуючі підрахунки експертів, які розповідають, що загинули мільйони тварин.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Так, з життя пішло майже 8000 коал, які жили в Новому Південному Уельсі, а також вогнем накрило регіон, який знаходиться на північ від Сіднея, - там проживає близько 28 тисяч коал.

Ветеринари рятують обгорілу коалу. Фото: AFP via Getty Images
Ветеринари рятують обгорілу коалу. Фото: AFP via Getty Images

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Окрім цього, федеральний міністр охорони навколишнього середовища Суссан Лей розповідає, що понад 30 відсотків популяції рідкісних тварин вже загинули у вогні, адже частина їх місць існування знищена вогнем.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що комісія українського уряду назвала причини пожежі в коледжі Одеси. Відомо, що ця трагедія забрала життя 16 людей, серед яких діти, викладачі та рятувальники.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Києві в гуртожитку одного з університетів стався спалах, з-за цього довелося евакуювати всіх студентів.

Також портал Знай.ua писав, що курйозний випадок пограбування стався у Росії в Краснодарському краї. Грабіжник-невдаха спробував спалити два магазини.