У суботу, 4 січня, підтримуваний ООН уряд Лівії заявив, що 28 людей загинули в результаті авіаційного удару по військовій школі в Тріполі.

В Тріполі атакували військову академію

"Повітряний напад на військову школу в Тріполі вбив 28 кадетів і поранив ще десятки", - повідомив прессекретар Міністерства охорони здоров'я Уряду національної єдності Амін аль-Гашемі.

У свою чергу інший представник цього відомства Малік Мерсет розповів інформаційному агентству AP, що напад стався в районі столиці Хадаба на південь від центру міста, де вже протягом кількох місяців проходять бої.

Також, за його словами, 37 людей отримали поранення і були госпіталізовані в найближчі лікарні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Уряд в Тріполі поклав відповідальність за напад на самопроголошену "Лівійський національну армію".

В Тріполі атакували військову академію

Слід зазначити, що бої в Тріполі між "ЛНА", яка підпорядковується генералу Халіфі Хафтару і проурядовими силами тривають ще з квітня 2019 року. На даний момент Уряд національної єдності утримує контроль над містом.

Нагадаємо, що у ці дні Сполучені Штати направлять додаткових три тисячі військових на кордон в Іран.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські військові відзвітували щодо того, скільки разів 5 січня російські окупанти обстріляли позиції бійців і розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали.

Також портал Знай.ua писав, що на Донбасі окупанти так святкували Новий рік, що почали стрілянину між собою з усього, що потрапляло в руки.