У Нью-Йорку розпочався судовий процес над скандальним голлівудським продюсером Харві Вайнштейном. Наразі його звинувачують у тому, що він домагався акторок, а також причетний до зґвалтування, пише DW.

Зауважимо, що скандал розгорівся навколо продюсера ще у 2017 році. Тоді про різноманітні домагання та навіть зґвалтування зізналися понад 80 жінок, включаючи таких кінозірок як Анджеліна Джолі, Сальма Хайек, Гвінет Пелтроу і Ешлі Джадд.

Харві Вайнштейн

Наразі ж суд розгляне тільки два випадки, які стосуються 67-річного магната Голлівуду. Обидва пов'язані зі в зґвалтуванням та примусі до орального сексу в 2013 і 2006 роках. Як відзначається, за таке йому загрожує довічне.

Відомо, що відбір членів колегії присяжних почнеться 7 січня і триватиме близько 2 тижнів. На сам процес буде потрібно не менше 6 тижнів. Вайнштейн здався поліції в травні 2018 року і пізніше був звільнений під заставу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам старше 70 років збільшать виплати: умови та суми Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх
Показати ще

Нагадаємо, продюсер Харві Вайнштейн заплатить своїм жертвам $25 мільйонів компенсації.

Як повідомляв портал Знай.uа, Харві Вайнштейн знову в центрі секс-скандалу: що цього разу.

Також портал Знай.uа писав, що відомого оперного співака Пласідо Домінго спіткала доля Вайнштейшна: 30 років його боялися десятки артистів.