В американському штаті Флорида стався кумедний інцидент. В одному з невеликих міст штату жінка викликала поліцію, коли почула, як у сусідів хтось кричить. Але вона навіть не здогадувалася, що ці крики видає птах. Про це написали у своєму Twitter співробітники офісу шерифа округу Палм-Біч.

Після дзвінка на місце прибули аж чотири копи, які прийшли у двір до сусіда жінки, яка телефонувала. Чоловік, нічого не підозрюючи, лагодив автомобіль у себе вдома, і він неабияк здивувався, коли до нього прийшли поліцейські. Виявилося, що нестямно кричав папуга на ім'я Рембо, господарем якого є сусід жінки, яка телефонувала. Птах любить гучні фільми, крики з яких потім відтворює. Як видно на відео, яке зняла вулична камера на подвір'ї чоловіка, він виніс папугу на вулицю і довів копам, що кричав птах. Звичайно ж всі вони разом похихотіли, адже ситуація і справді комічна.

Нагадаємо, у Києві популярний ТЦ зганьбився через папуг, зоозахисники б'ють на сполох.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кіт подружився з папугами і став зіркою мережі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що копи заарештували папуги-пособника наркоторговців.