З'явилася інформація, що в індонезійській столиці - місті Джакарта – через сильні повені загинуло 66 осіб, а ще 2 людини вважаються зниклими без вести. Про це повідомляє CNN.

Повінь в Індонезії

Слід зазначити, що в столиці очікується продовження негоди, місцеві синоптики прогнозують нові дощі.

Також більше 35 тисяч чоловік все ще знаходяться в урядових будівлях, школах і торгових центрах, які перетворили на тимчасові притулки від стихії. До того ж, у місті Бекаси, який розташований на схід від Джакарти, було переселено майже 150 тисяч місцевих жителів. На сьогоднішній день триває пошук людей, які пропали без вісті.

Повінь в Індонезії

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Незважаючи на те, що вода трохи відійшла, в Джакарті і в центральних районах Яви прогнозують до 122 мм опадів. Це може призвести до новим небезпечним підтоплень.

Повінь в Індонезії

Нагадаємо, що через масштабну повінь у Венеції загинули кілька людей, в місті було оголошено надзвичайний стан.

Як повідомляв портал Знай.ua, кияни вже звикли до того, що їх вулиці час від часу перетворюються у величезні басейни водопровідної води. На цей раз "плавали" мешканці Теремків.

Також портал Знай.ua писав, що один з найбільших міст світу, а саме Мумбай (Індія), йде прямо під воду.