Працівники іранських рятувальних служб, які працюють на місці падіння українського Боїнга-737, знайшли бортовий самописець літака, повідомляє телерадіокомпанія IRIB.

Як повідомляється, бортовий самописець з українського повітряного судна, яке розбилось сьогодні вранці, вже передали до правоохоронних органів, які будуть займатись розшифровками його даних.

Авіакатастрофа в Ірані, скріншот із відео
Авіакатастрофа в Ірані, скріншот із відео

Серед попередніх версій щодо причин авіакатастрофи деякі інформаційні агенства називають технічні неполадки, які виникли на борту судна одразу після вильоту. Інші джерела припускають, що літак міг бути випадково збитий іранськими силами ППО. Проте офіційного підтвердження жодної з наявних версій наразу немає.

Нагадуємо, що на борту літака авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України”, який впав невдовзі після вильоту з аеропорту Тегерана, знаходились 180 осіб.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” інформував про те, що через падіння українського борту президент Володимир Зеленський перервав свій робочий візит до Оману та повертається в Україну.