Іспанець в'їхав у храм, рятуючись від диявола. Подія трапилася в іспанській провінції Толедо в муніципалітеті Сонсека. Чоловік за кермом позашляховика протаранив двері церкви, і навіть зумів доїхати до самого вівтаря, зламавши по шляху церковні лави.

Інцидент стався у храмі Святого Іоанна Євангеліста, якого вважають покровителем міста. Порушником виявився 35-річний місцевий житель. Чоловік поліції пояснив, що йому здавалося, нібито він одержимий дияволом і хотів сховатися від нього в церковному вівтарі, який вважав єдиним безпечним місцем на той момент.

Водія довелося перевезти до лікарні "Вірген-де-ла-Салюд" в Толедо. Йому загрожує арешт. За попередньою інформацією, порушник володіє продуктовим магазином, а також займається вирощуванням та доглядом за марихуаною, лише за 800 метрів від храму.

Міський голова Сонсеки Серхіо Мора зробив заяву з приводу події, наголосивши на відсутності травмованих. Для усунення матеріальних збитків та відновлення діяльності парафії Мора запропонував допомогу міської ради.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше українки дивом вирвалися з пазурів работоргівців в Іспанії: ось як їх туди заманили

Як повідомляв портал "Знай.ua", недоспані ночі та підгузки з "подарунком": голлівудська актриса Камерон Діаз вперше стала матусею

Також "Знай.ua" писав, таємний Санта: Білл Гейтс втілив мрію молодої американки, світ аплодує