У віці 27 років у Голівуді помер модель, музикант і актор Гаррі Гейнс. На даний момент не відома точна причина смерті.

Він був зіркою серіалу "Американська історія жахів". Інформацію про його смерть повідомила його мама Джейн Бедлер. Вона написала, що його не стало 7 січня.

Жінка повідомила, що Гаррі потерпав від залежності і психічних розладів.

"7 січня мій прекрасний син помер. Йому було 27 років, і весь світ був біля його ніг. На жаль, він боровся з психічним розладом і залежністю. Я буду сумувати за тобою, Гаррі, кожен день свого життя", - написала вона.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Відомо, що з актором пройде прощання 12 січня. Мама Гаррі зазначила, що церемонія буде відкритою, з цієї причини всі шанувальники зможуть взяти в ній участь.

Гаррі народився в Австралії, а в маленькому віці з батьками і братом переїхав до Великобританії. Він з дитинства хотів піти по стопах матері - актриси Джейн Гейнс.

Він з підліткового віку брав участь у виставах і знімався для реклами і глянцю. У розпал кар'єри моделі переїхав у США, де почав розвиватися як актор. Він знявся в голлівудських серіалах "Американська історія жахів", "ОА" і "Підлий Піт". Гаррі Гейнсу пророкував великий успіх.

Нагадаємо, у Львові молодий ветеран АТО обвінчався зі смертю, місто ридає.

Як повідомляв Знай. ua, у Запоріжжі помер легендарний футболіст "Металурга", місто в сльозах.

Також Знай. ua писав, що пішов з життя відомий лікар, його дар врятував сотні людей.