Як відомо, вже чимало іноземних ЗМІ, а також провідних світових політиків стверджують, що український літак МАУ збили саме іранською ракетою. Однак, самий Іран і досі офіційно заявляє, що жодного відношення до авіакатастрофи немає та аби, ймовірно, приховати докази, розпочав масову "чистку" території, де знаходяться уламки від літака.

Відповідну заяву зробив в Twitter зробив засновник міжнародної групи журналістів-розслідувачів Bellingcat Еліот Хіггінс.

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: Reuters
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: Reuters

"Все більше з'являється повідомлень від людей, що мають доступ до місця аварії, про те, що уламки були бульдозером зібрані в купу. А робить дане криміналістичне розслідування практично неможливим", – написав він.

Окрім цього, слова Хіггінса підтвердив інший журналіст, який опублікував відповідним знімок, який демонструє те, як бульдозер згрібає уламки українського літака.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що український літак МАУ помилково збила іранська ракета, - ЗМІ

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо